Time to accessorize yourselfLite av min outfit idag - så åker senare på släktträff. Mer bloggning i kväll. Puss!

Tips: Fiberwig Mascara

Tänkte tipsa er om en sjuukt bra mascara, tidigare som några av er vet så har jag användt False Lash Effect Mascara från Maxfactor, men för några månader sedan fick jag en ny favoritmascara som ger väldigt långa ögonfransar, mascaran från Fiberwig.


Bilden är från första gången jag provade mascaran, tog den lite snabbt så blev inte världens bästa bild, men man ser verkligen skillnad med en gång. Det som är coolt är att ju mer mascara man tar på, ju längre blir ögonfransarna! Priset ligger runt 200 kr, men verkligen värt det, tycker jag. :-)
Dessutom har det kommit en ny mascara i samma märke som ska visas vara ännu bättre, längre fransar, mer volym och böj. Fiberwig LX heter den.

Har du provat Fiberwig mascara?

Favoriter från Gina Tricot

Jag blir så galen över att det ska va så mycket fina kläder i butikerna nu för tiden, kollade nyss in Gina Tricot på nätet, dör verkligen av allt fint! Jag kommer ihåg när jag hade min praktik på Gina Tricot i höstas att jag bara ville ha precis allt. Haha, det var nog det enda negativa med att praktisera där. :-)


UPDATE

Tänkte göra en liten uppdatering om hur läget med mediciner och sånt ligger till nu. Eftersom det var så länge sen jag skrev om just det. De senaste veckorna så har jag varit helt slut, ibörjan av den tiden så kunde jag inte sova varken på natten eller dagen. Så för någon vecka sedan så fick jag sovmediciner som tur hjälper. Kroppen blir verkligen utsliten av alla mediciner jag går på, antingen så är det en eller två veckor med antibiotika och efter det tre veckor med probiotika och jag brukar nästan alltid bli riktigt dålig av probiotikan. Men efter jag fick sovmedicinen så började jag sova hela tiden istället, det var först igår som jag började bli bättre. Och igår hämtade mamma även ut nya mediciner som gör att jag kan få matlust igen och några andra mediciner som ska förstärka mitt immunförsvar.
Och var i Norge idag igen för att ta nya blodprover så nu är jag väldigt spänd på resultatet. Och även efter en ny B12 spruta idag blev jag mycket mycket piggare! :-)


Inspiration: Kenza Zouiten


En annan person som jag hämtar inspiration från är Kenza Zouiten, hon har ju en helt fantastisk stil. Alltid fina outfits vad hon än har på sig! Jag älskar speciellt den oranga clutchen från Marc by Marc Jacobs! :-)

Vad tycker ni om Kenzas outfits?

Snyggt från Friis & CompanyFriis & Company har så sjukt fina väskor alltid, gjorde ett litet collage av de jag tycker är finast. :-)
Flera färger och andra väskor hittar ni här.

Dagens låt


My new bff, Dennis <3

Idag orkade jag ta mig ut för att åka till Ski, för att ta nya blodprover. Inte så mycket att säga om det eftersom vi glömde några papper hemma så kunde inte ta de.. heheh. Men passade på att mysa lite med mamma på Ski Storsenter istället. Var bara inne på Bikbok och Gina Tricot, heeelt slut efter bara två butiker. Men fick i alla fall tag på en ny bikini på Gina Tricot.Det här är nog världens godaste sallad, mums! :D

Också kom vi hem med den här söta saken. My new Bff, Dennis. ♥ Som egentligen är lite mer grålila i verkligheten. :-)


Och tack så mycket för alla fina ord om förra inlägget som jag har fått på bloggen, facebook och sms. Blir helt rörd! ♥

Sjukdomen sitter på INSIDAN INTE PÅ UTSIDAN!

Ibland blir jag så irriterad. Jag har hört att folk har börjat prata om att jag aldrig är på skolan och att de ser mig ute ibland. Som t.ex att jag var ute på Valborg, eller är på centret någon gång eller i Norge. Men vadå, ska jag hålla mig inne hela tiden för att jag har en sjukdom? Herregud, det är faktiskt något som heter "att man har bra dagar" också som man inte bara ska kasta bort genom att va hemma hela tiden. Och som jag skrev tidigare att jag får komma och gå som jag vill till skolan, om ni har missat det kan ni gärna läsa det en gång till. För jag är så sjukt trött på att folk ska lägga sig i vad man gör! Vet ni egentligen hur mycket energi det tar för att va på skolan? Det är inte bara bara att man ska sitta i ett klassrum där man inte förstår någonting av undervisningen, man försöker att koncentrerar sig så mycket att man blir helt utsliten, så man måste ha en super bra dag för att orka med några timmar på skolan, annars - sängliggandes.  Jag minns inte helt om jag har skrivit det här på bloggen men orsaken till att jag har varit i Norge en del i det sista är pga att jag har en kompis i Larvik som också har ME. Vi träffades efter att hennes mamma tog kontakt med oss genom min blogg. Så varför ska inte jag kunna träffa henne när vi båda har samma sjukdom? När vi båda behöver någon som verkligen förstår en. Ni som snackar skit om mig och tror att jag inte är sjuk kan fan öppna ögonen och inse att livet inte bara är en dans på rosor! Get a life, bitches! Istället för att bry er om vad jag gör.

Det här är verkligen inte okej längre! Det är inte bara jag som har ME som får höra att man inte är sjuk, men ni ska veta hur mycket det egentligen är som tynger oss, hur oron finns i kroppen hela tiden, rädslan för att aldrig bli frisk att kunna få ett normalt liv. Och ni som klagar så mycket på hur trötta ni är på att va sjuka när ni bara har haft feber i en vecka, ni har ingen aning om hur det är att va riktigt sjuk! En vecka, jaja.. men vad med flera år? Vi klagar inte för att vi är vana med att va sjuk! Det är inte skönt att gå runt med en konstant känsla av influensa, nej värre än influensa till och med. Jag skulle vilja se er i mina skor i två veckor, ni hade inte ens klarat en dag kan jag lova er! Ni hade klagat så in i helvete alltså..
Det som gör mig mest irriterad är att det mesta av det här har jag hört från de som jag trodde var mina vänner, jag är så besviken nu så det är inte sant. Hur hade ni tänkt att jag skulle reagera på det här? Vem fan låtsas som att man är sjuk, vem gör det? Vem orkar göra det i flera år? Vem orkar lägga ner energi på att låtsas vara sjuk när det finns så mycket annat man kan göra istället? Vem fan vill va sjuk?

Nämn någon som vill va hemma och ligga i sängen hela dagarna istället för att umgås med vännerna eller att gå på skolan? Ingen, ingen ger väl upp sitt jävla liv för att bli sängliggandes frivilligt? Jag kan lova er att det är hundra gånger bättre att gå på skolan än att ha ME. Ni klagar på hur jobbigt det är, ni vet inte vilken tur ni har som får gå på skolan. Ni vill inte känna er utanför, ni vill inte känna er som att ni inte är en i klassen.

När man har bestämt med en kompis för att träffas så blir man så ivrig på att träffas för att de är de största höjdpunkterna i livet när man är sjuk, så är det alltid någon som ska ställa in det i sista minuten. Man blir så besviken då kan jag säga, speciellt när man har lagt ner all den lilla energin man har på att duscha och fixa sig. Jag kan lova er att livsglädjen blir som borta då. Och något som är väldigt tråkigt är att när jag hör saker som: "jag vill inte tjata på dig med frågor om hur du mår eller om du vill träffas" visst är det tråkigt att få ett nej tillbaka som svar gång på gång, men ni gör i alla fall min dag så mycket bättre när jag vet att jag är saknad. Jag har så många gånger känt mig bortglömd för att jag inte har känt att vännerna bryr sig. Det är sjukt när personer som jag inte umgås med bryr sig mer än vad de som ska föreställa mina vänner gör. Just nu är jag väldigt osäker på vilka som verkligen är mina riktiga vänner, självklart har jag några få som bryr sig. Men vad med dem andra? För att ta sig igenom en hel dag behöver man hur mycket kärlek som helst från både familj och vänner. Annars så kan man deppa ihop, vilket jag har gjort många många gånger.

Såhär ser det ut när man vaknar upp och man har en dålig dag..

Man lägger inte ner en massa pengar på en behandling om man inte är riktigt sjuk, vad tror ni egentligen? Att allt bara är för skoj skull? Varför skulle vi lägga ner flera tusen för en behandling om man inte behöver den? Jag har papper på allt, precis allt. Varför tror ni mig inte? Ska man behöva visa fram allt för att folk ska fatta att man är sjuk? Jag ser inte sjuk ut, det är jag helt medveten om men bara för det så kan ni inte anklaga mig för att inte va sjuk, sjukdomen sitter på INSIDAN INTE PÅ UTSIDAN!


Har lyckats blivit solbränd, jippi!

Hej solstrålar! Det är ju verkligen helt underbart väder ute. :-)

Pga att det är "hälsovecka" på skolan så blir det nog ingen skola för mig den här veckan heller, fem veckor sen jag var där sist.. Inte bra, men har väl gett upp det här nu. Är helt enkelt trött på allt.
Så jag har passat på att ligga ute i solen, så har precis kommit in nu efter två timmar ute, känner att jag har lyckats blivit solbränd, aj aj.. Tänkte tidigare idag att jag skulle lägga mig ute i solen för att försöka sova, men när jag kom ut försvann solen med en gång. Så typiskt. Men klarade äntligen av att somna när klockan var ca tolv, vaknade två igen. Jag hatar egentligen att sova på dagen, när man vaknar upp känner mig sig helt borta ju. Men behövde verkligen det. Även om jag var jätte trött igår vid tio, så somnade jag halv elva men vaknade igen halv ett inatt, och kunde verkligen inte somna om. Så har varit vaken sen dess faktiskt. Helt sjukt!

Men tänkte göra en liten uppdatering om mediciner och sånt snart. Länge sen jag uppdaterade om det, har ju hänt så mycket inom sjukdomen i det sista. Men ska ta en iskall dusch nu, bloggas! :-)Color Line Cruises

Tog några bilder när jag var på båten från Horten-Moss, påväg hem från Kine när jag var där på lovet.


Bildkvalitén är ju jätte bra också, ehehe..

Bilder från Valborg

Även om det inte finns så mycket att göra på Valborg här i T-fors så hade jag i alla fall det väldigt kul med vännerna. Jo, får inte glömma poliserna heller, haha! :-)Haha, ibland dör jag lite av mig själv. Fotar min sko med polisens, han var ju faktiskt med på det då. ^^RSS 2.0