Ask me anything?

Jag hade tänkt att ha en frågestund här på bloggen för att kunna komma igång bättre med bloggningen igen, har varit allt för lat för att blogga i det sista. Men känner för att ta tag i det igen. So ask me anything you want. Får också se om jag svarar på videoblogg eller inte. Så kom igen och fråga en massa nu! :-)


Bilder från vackra Santorini

Kom hem från Santorini i lördags kväll, kan inte säga mer än att resan var helt fantastisk. Lite jobbigt att komma hem bara till svensk sommar när man är van med 35 grader i skuggan. Det togs också massa bilder, blev nästan 1500 bilder haha. Fick uppleva en hel del där borta, som att rida på åsna både ner och upp för en massa trappor (!) i Thira, gissa om jag var livrädd i början. Solnedgången i Oia som var helt - MAGISK! Grekiska sallader till lunch, bad i havet, smoothies på stranden, flera tusen år gamla utgrävningar på toppen av höga berg och såklart lite nyshoppade grekiska accessoarer. Men jag är så nöjd med resan, mer underbart ställe har jag aldrig varit på. Är förälskad. ^^ Just det, fick ju också en kommentar som undrade vem jag reste dit med. Jag reste dit med mormor, morfar och min bror. Alltid lika kul sällskap. :)


SANTORINI

Imorgon flyger jag till vackra Santorini, har sett fram emot den här resan hur länge som helst nu! Santorini har ju alltid varit min dröm resa. Och att åka dit med personer som betyder väldigt mycket för mig det kommer göra hela resan underbar! ♥ Så blir en veckas paus från bloggen. Ha det så bra, fina läsare. :-)


                                                             Bilder från Weheartit. ♥


Sommar 2011

Hej på er igen! :-) 

Vet att bloggningen har varit dålig i det sista, men kände för att ta en liten bloggpaus, har haft så mycket annat att tänka på så bloggen är det sista jag har orkat tänka på.
Men i alla fall så var det ju skolavslutning igår, som jag inte var med på. Känns väldigt trist. Men fick med mig avslutningen på kvällen istället, den kvällen blev rätt lyckad. Sista kvällen med hela 9:an, känns ändå ganska sorligt.. :') Men för min del blev ju inte högstadiet som jag hade hoppats på, äntligen är det här över, känner en så stor lättnad just nu. Det jag känner är mest trist är nog att jag inte hade någon riktig tid på högstadiet, det känns faktiskt väldigt tråkigt. Jag ser bara fram emot en ny start till hösten nu. Men hoppas ni får ett grymt SOMMARLOV♥! Det ska i alla fall jag ha! :-)RSS 2.0