Bloggpaus

Tar en liten bloggpaus, känner att jag inte hinner med bloggen riktigt nu, så får se när jag är tillbaka här igen. :D


sommarminnen


Nu när det har blivit vinter så börjar man redan att längta till sommaren. Eller jag gör det i alla fall. Vad är bättre än sena sommardag med de bästa vännerna? :D
Det enda positiva och mysiga med vintern är nog julen. Annars är det bara så mörkt och dystert. Man blir liksom så deppig av mörkret, vädret - ja, vintern helt enkelt!

De sjukt roliga filmkvällarna och festerna, resorna till Karlstad för massa shopping och bio. Saknar verkligen allt sånt. Visst, sånt kan man göra annars också, men det känns alltid så speciellt på sommaren liksom. Eller? :)Att bara sitta och snacka med vännerna i det folktomma Töcksfors, är ju egentligen hur mys som helst!

jag gillar inte vintern..

Äntligen hemma! Har varit upptagen fram tills nu. Gud, vad kallt det är ute, riktig vinter nu!
I alla fall så var jag ju på öppet hus i Årjäng på gymnasiet där. Jag kollade bara in Medieprogrammet och det verkade och såg sjukt bra ut! Och fick ju också svar på vad som var skillnaden på Samhäll med inrikting media och estet media. Så vet nu vad jag ska gå, och det känns otroligt bra. :D

Fick en uppgift av mormor idag också - att ta en bild av mamma och min låtsaspappa eftersom hon håller på med julkort. Kul att folk frågar mig om sånt. :)
Har fått flera som undrat om jag kan fota de osv, men tyvärr så verkar alla bo aaallt för långt borta för att jag ska kunna det.

Men men, ska sticka ner och äta nu och sen ta ett varmt bad och hoppa in i min OnePiece, fryser seriöst ihjäl snart!

Ha en bra lördag allihop :)


gymnasieval - stress !

Det är egentligen helt sjukt att gymnasieval kan göra en så himla stressad. Jag tror seriöst att jag dör av stress snart. På tre veckor nu så har jag varit på skolan två och en halv dag - det är inte bra!
Jag missade ju ett super viktigt infomöte om gymnasiprogrammen i torsdags, eftersom de har gjort om de flesta programmen för hösten 2011 så behöver jag verkligen mer info.
Och jag tycker det är rätt dåligt att Medieprogrammet blev borta och att man istället har Samhäll med inriktning Medier, information och kommunikation och Estet Media. Det är ju inget fel med de nya programmen så men det hade bara varit så mycket lättare att välja om man hade haft kvar Medieprogrammet. :)
Det är ju tur att valet inte är förrän 1 mars!

Men nu ska jag nog läsa igenom alla katalogerna, så får vi väl se vad som händer. :)


Maalin .

Här är några bilder jag fotade i höstas på Malin. Haha, jag vet att det blir många bilder på Malin, typ hela min blogg är säkert helt full av bilder jag har fotot på henne, men hey! Jag är bara glad någon vill ställa upp som modell för mig, dessutom är hon väldigt duktig! :)
Om du vill bli fotad, säg bara till för då ställer jag gärna upp ;DMadeleinee - Spotify lista


Freaky Like Me - Madcon Feat. Ameerah

The River (featuring M. Shadows and Synyster Gates) - Good Charlotte

Gettin' Over You - David Guetta & Chris Willis ft. Fergie & LMFAO

Two More Lonely People - Miley Cyrus

Just A Dream - Nelly

Burning In The Skies - Linkin Park

Bumpy Ride - Mohombi

I Can Wait Forever - Simple Plan

Colors Of The Rainbow - Tune Up! Vs ItaloBrothers

Too Much - All Time Low

När det kommer till musik så gillar jag hiphop, RnB, Pop, Rock - gillar det mesta helt enkelt, fast det vikigaste är nog att det är en massa massa bas. :-D
Så min spotify består väl typ bara av det, lägger till ny musik nästan varje dag. Så ta en titt?
Men något som föll dig i smak annars? :-)

Bilderna från Turkiet

Jag inser ju att det snart är över en månad sedan jag var i Turkiet och jag borde ju egentligen lagt upp bilderna någon dag efter jag kommit hem men jag har bara inte haft riktigt tid till att redigera bilderna, använde ett annat bildformat på kameran de två första dagarna som inte riktigt funkade att lägga upp här på bloggen så tog en aning tid att fixa om det. Tror inte att jag använder det formatet igen eller på väldigt länge i alla fall.. :-)

Gardemoen, Oslo

Ser ni den rosa resväskan? LOL, den är min :p


Mamma hade ju varit i Turkiet några veckor innan, det är ju därför hon är så brun, inte trodde ni att jag var blek va? eheh :p
jaa då, LOL :pSista kvällen på hotellet var jätte mysig, bättre slut på semestern kunde man nog inte få - Barbecue hur mys som helst att sitta ute å äta grillat, hur gott som helst också :DJag fick en kommentar om jag kunde länka till Facebook också, så why not? :)
Klicka bara här för att se mer bilder!

welcome to my life

Har varit sjuk nu igen i en vecka imorgon, tror aldrig jag har varit så dålig på länge pga ME, trodde seriöst att mitt huvud skulle spränga igår, hade så himla ont. Det samma med kroppen, helt energilös. Är till och med för trött för att ens kunna äta, öppna ett juicepaket osv. :/
Hoppas hoppas hoppas verkligen verkligen verkligen att jag blir frisk snart. Snart är ju alla prov som jag fick med mig hem från Lillestrøm Helseklinikk när jag var där 1 november klara, så de ska lämnas nu på måndag och eftersom de ska skickas till USA så får jag typ inte svar förrän om 5-6 veckor om jag minns rätt. Jag gör seriöst allt för att bli frisk nu!

Men mest av allt saknar jag mitt sociala liv nu, att man kan sakna vännerna så mycket. Och jag saknar att kunna vara så aktiv som jag en gång var. Mitt liv - jag har förändrats totalt sen jag blev sjuk. Min personlighet mest av allt. Jag har blivit som en helt ny person.

Jag kan bara sitta å skratta i hjäl mig och gråta av bilderna, sjukt att tänka på att det har hänt så mycket på bara två år.Har tyvärr inga gamla bilder på Emelie, Mimmi och Hanna, kände inte de så bra i början av 7:an. :)

Det här har hänt de senaste dagarna

Inget speciellt egentligen:
Måndag: Studiedag, var i Lillestrøm hela dagen, antar att jag blir frisk snart, wiiee! :-D
Tisdag: Back to school, rätt soft dag faktiskt, hah minns inte så mkt men :-p
Onsdag-Torsdag: Sjuk
Fredag: Skola och 9:ans disco, bilder kommer imorgon, alla bilder är inte helt redigerade ännu :-)
Behöver mer plats i datan för det, helt fullt typ.

Men bjuder på några random bilder från i tisdags. :-)

kolla vad vi får leva med, plåtbrukar till datorer :-) (LOL, fick ju inte ens med själva datan men men ändå liksom :-P )

Inte varje dag man får se Tanja i kilklackar, och jag i Tanjas skor dessutom :p


bilder från festen


Det här blev helt klart kvällens bästa bild ;-)


Fler bilder finns självklart här :-)

RSS 2.0