Shopping !

Rubriken säger ju allt. ;)



Linne: Cubus 99,-
Scarf: Cubus 149,-


Bilder från 9:ans disco.

Märkte nyss när jag var inne på Facebook att jag hade blivit taggad på en del bilder från 9:ans disco. Haha usch jag såg verkligen inte ut på en enda bild!



Jag och Malin



Jag och en massa folk.


Nadia (http://monroeville.blogg.se) är sjukt duktig på att ta bilder! :D



Nyfixad och fin!

Fixade Malins hår förut på skolan, jag blev verkligen nöjd med resultatet.



Skaffat ny header.

Förut på bilden så gjorde jag en ny header, blev rätt nöjd faktiskt.




Nyklippt !

Blev att klippa några centimeter på längden, lite uppklippt och pannlugg igen! :)

Före:


(Tog bilderna lite snabbt jämt när jag skulle gå, därför ser jag ut som jag gör. :D

Efter:




Vad tycks ? :-)


Handboll <3

Hallo :) testar mobilbloggning nu för första gången. Håller på att se handboll. Norge <3 - Ryssland. Heia Norge! :D det står redan 1-0 till Norge redan efter ja en halv minut? Men ha en bra kväll. :)

älskar

Det bästa som finns en kall höst/vinter kväll är helt klart en stor, då menar jag verkligen stooor kopp med te. :D




Läsa utan att somna, det går ju inte !

Hej på dig ! :-)


Okej.. hur ska jag börja ? ehm, jo idag på musiken så skulle jag (gitarr) Malin (sång och Tanja (sång och gitarr) spela upp för våran musiklärare och det gick väl lite bättre än vad jag hade hoppats mig, jag trodde ju liksom inte att vi skulle få ett MVG! :o  mitt första mvg sen alltid :D
Var ju konfa idag så därför blir det så sen bloggning + att jag råkade somna när jag läste klassikern, seriöst jag klarar verkligen inte att läsa utan att jag somnar, lite jobbigt men.

Imorgon blir det nog en rätt slapp dag, ska vara på skolan till typ jämt efter lunch sen så åker jag till Arvika (bup igen) ska bli så härligt att komma tillbaks dit igen och få prata ut om allt möjligt.

Hur kommer det sig att mina inlägg alltid är så intresanta ? ;)



Bilden tror jag är från vintern i 7:an :') 

När man är trött på frisyren..

Ska man ha snelugg eller pannlugg ? Ska håret vara kort eller långt ? Uppklippt eller bara helt rakt.. Jag är desperat !
Vad ska man göra när man är trött på sitt hår, och det bara är lika tråkigt som det alltid har varit ?




Några tips på snygga frisyrer ? :))


tips på bloggar .

Samantha gick hem för ca en timme sedan så här sitter jag och spelar Farmville på Facebook.
Haha, jag hade aldrig börjat spela det om inte Samantha skulle visa mig något och efter det blev jag heeelt uppslukad av det, toppen ! :-)


Jag tänkte göra en lista på de bloggar som jag oftast brukar läsa:

http://minbastisbetyderallt.blogg.se - Självklart läser man sin bästa väns blogg! Och sen är hon en duktig bloggare. :-)
http://galnahannix.blogg.se - Hanna är en så fantastisk bra vän.
http://kajsaeriiksson.blogg.se - duktig bloggare. :))
http://teen.blogg.no - två härliga tjejer som bloggar otroligt bra.
http://voe.blogg.no - En blogg som måste läsas!
http://thegiant.blogg.no - är en otroligt bra bloggare, är kille dessutom - finns väl inte så många killbloggar här i världen ? :p

Sen är det en massa andra bloggar som jag också brukar läsa, men om jag skulle skriva upp alla hade hela bloggen blivit full. ;)





Jag är förälskad...

Vet ni vad det bästa idag är ? Det är att man inte behöver gå runt och tänka på att det är skola imorgon. Älskar såna dagar ! :-D
Eller jag har en sak att oroa mig för, ska hjälpa mamma med att städa huset imorgon wihoo! ;)


Sen så har jag helt glömt veckans låt, jag ääälskar verkligen den här låten, fler än jag? :-)



Men det bästa när man sitter vid datan är att man har Spotify så man kan lyssna på all bra musik, är helt förälskad i det.




Disco :))

Igår så var jag ju på nians disco, skit kul faktiskt! :-) Var väl inte på sådär jätte danshumör men kul att hänga med kompisarna också. Jag hade först tänkt att vara nörd, men hörde att det var någon mer som skulle vara det, och jag tycker inte det är direkt så kul att vara lik någon annan. ;) Så jag vet inte riktigt vad jag var..
Men jag shoppade i alla fall nya kläder igår när jag var på shoppingcentret med Malin och Tanja. Köpte ett par lack/skinntights (har varit ute efter såna länge men aldrig hittat några som jag riktigt fallit för)  99,- Bikbok
ett blå linne 99,- bikbok och en cardigan 299,- Bikbok det med. :-) Så om jag köpte något över 79 kronor så fick man lipbalm på köpet.

Vaknade ganska sent idag, var rätt trött sen igår. Men fick några gäster från Ørje på förmiddagen, lite före de skulle åka kom mormor så vi satt och kollade i skolkatalogen, och det var ju kul. :)


Sen har jag börjat att tänka på julklappar, och vad jag själv önskar mig. Fler som har börjat ?
I år önskar jag mig egentligen inget speciellt förutom pengar tror jag, har funderat på att köpa en Ipod.



Själv tycker jag lila, rosa och den gröna är rätt tuffa. :-)


avundsjuk eller bara idol ?

En sak som jag stör mig på det är att folk härmar med typ kläder osv. Det kan vara en aning störandes, visst om man tycker t.ex att någon på skolan har snygg tröja och man får reda på vart den personen har köpt den, då sticker man iväg och köper likadan, varför kan man inte ha sin egenstil istället för att härma andra? Jag vet om en person som härmar mig och mina kompisar med en del saker och det är ganska irriterande.. en del gånger leder det till avundsjuka också, ännu värre.. 
Men är det inte tråkigt att ha lika saker hela tiden då ?







you know it ! :)


Alltid lika intressant :-)

Saknar dansen i måndags och tisdags, det var ju skit kul :D

Idag har jag varit med min kära Malin, gick en sväng till centret och där blev det självklart shopping inför 9:ans disco till fredag. Det blir ju utklädning, så måste ju ha något :-)
Bild blir det inte förrän fredag, vill ju inte avslöja vad jag ska klä ut mig till.

Men ska ta en snabb dusch, sen blir det sängen har varit så himla trött den här veckan..  och idrott imorgon ser faktiskt fram emot det.

Intressant inlägg här ja! :D



Pannlugg :o saknar ♥


Green Day, 12 oktober 09 <3

Självklart så kan man hitta en massa videor från Green Day i Oslo Spektrum 12 oktober 09, så tänkte lägga upp lite videor från konserten. :)


Den här sången är fantastiskt fin.


Hittar ni mig och Frida ? :D


Det bästa av allt "Tusen takk" ;)


haha, det här skrattade jag verkligen ihjäl mig av, xD


Fler videor hittar ni på Youtube :)

Men tänk egentligen på hur bra jobb vakterna har då, ;p



videon är fixad ! :)




Snowboard <'3

Nu i vinter har jag verkligen lust att testa något nytt. I alla fall att lära mig att åka snowboard, jag har alltid tyckt det har varit så tufft men jag har liksom aldrig vågat prova på det, men nu vill jag verkligen! :)
En sak varför jag inte vågat testa det var för att sist gång jag åkte slalom så slutade det med att jag hoppade på kryckor i ca en vecka, men det var den gången och det är ju två år sedan, så det är ju glömt nu.

Men jag kan ju kanske få hjälp av min bror, han har ju åkt snowboard i några år nu. :)


Green Day, When I come around


Smurfblogg

Hemma från skolan i två dagar nu, fick verkligen biverkningar efter sprutan i onsdag, så missar spökvandringen i Stikkle idag så typiskt.

Sen så har jag startat en blogg med Malin igen, ( http://minbastisbetyderallt.blogg.se )
Vi hade ju en blogg tillsammans förr men den glömdes ju helt bort, så nu satsar vi på att den bloggen vi har nu inte glöms bort, bara att följa den: http://smurfbloggen.blogg.se



borde man vara rädd?

I morgon ska jag ta vaccinet mot svininfluensan men jag har hört att man kan få biverkningar av det? Är det sant i så fall vad är det för biverkningar alla snackar om? Känner mig lite desperat efter svar just nu, är en aning nervös för jag hatar verkligen att ta sprutor.

Men mamma pratade med en läkare i Arvika och han sa att det var bra för mig att ta den men jag har hört att det är en del som inte kommer ta den, vill de verkligen riskera att de bli sjuka?

Det är min åsikt, vad är din ?



ingen som vet någon bra rubrik ?

Jepp, nå er jeg i Ski, (:

Ska bli kul att träffa kusinen, han är en vecka imorgon redan.

Och i morgon är det uppspelning på musiken, jag hoppas verkligen på att det går bra, bara jag inte blir så himla nervös som jag brukar bli när jag ska spela upp för någon, men det handlar ju inte om 1000 personer nu så jag borde ju inte bli nervös.

Men måste göra mig klar nu att åka, blir mer bloggning när jag kommer hem, men ha det bra !


-    madeleine olofsson ")

 

Bild från runt julen 08


kort eller långt hår ?

Får inte fixat videon med alla bilder, så när jag får tid och orkar så får jag väl lägga upp de på bloggen ändå.



Jag hade en himla konstig dröm inatt, det handlade om att jag klippte håret till typ axlarna så som Selena Gomez har/hade ? Och drömmen var ju så himla verklig så när jag vaknade så fick jag chock av att jag fortfarande hade långt hår, x) men skulle jag verkligen passa i axelkort hår ? Egentligen har jag ju ingen lust att klippa av mitt långa hår.

 


Ingen bloggork ?

Jag kom på att jag inte har bloggat några dagar nu, så ikväll hade jag tänkt att fixa designet och skriva en del inlägg. :)

Torsdag: Första idrottslektionen på host ett år, efter det Karlstad, blev inte så mycket shopping just då. Men jag köpte i alla fall en färjestad halsduk +
 


Fredag: Samantha och Kristin hängde med mig hem efter skolan, lagade mat efter det stack vi till Linus och såg på Pitbullterje, skit kul film. :) Sen runt åtta stack vi till Tonår.

Lördag: Först kyrkan och tända ljus efter det till mormor och morfar, kollade på Borat, jag säger bara att den filmen är helt sjuk!

 


RSS 2.0