Bilder och video från igårOch den rätt galna videon från igår, haha. ^^

White is the new black


Klänningar är från Nelly.com

Jag har länge varit ute efter en vit blazer, jag själv ser det som ett måste i garderoben! Dock har jag inte hittat den perfekta vita kavajen än, men jag gillar den här från Cubus väldigt mycket. Så mitt nästa köp blir nog en vit blazer. :-)Saker börjar faktiskt att ordna sig

Jag börjar verkligen må mycket bättre nu, för några dagar sedan var jag hur deppig som helst men nu börjar saker faktiskt att ordna sig - äntligen!
I stället för att vara på skolan den här veckan så har jag lagt ner all min energi på att vara med vänner, det behövdes verkligen. Annars så brukar jag bara orka skolan och inget mer. Så jag har haft flera roliga dagar nu, och jag mår toppen! :-)
Folk tror säkert att jag skolkar, men jag får väl bara låta de tro det då. Orkar inte bry mig om vad andra tycker om det här, de vet ändå inget om det här. Men det är ju så att jag får komma och gå som jag vill på skolan, har noll press på mig längre. Don't worry, jag jobbar en del med mina bilduppgifter hemma. Så jag struntar inte helt i skolan.

Men andra grejen för varför jag inte går på skolan är för att jag sover så dåligt på nätterna (jag somnade runt fem nu inatt och vaknade runt 11 och var lika pigg, tycker inte det är så normalt för en som har ME..) först trodde jag att det berodde på för att jag var så ledsen, men eftersom det bara fortsätter så nu så antar jag att jag har fått allt för mycket B12 den sista tiden. Svårt att veta när man ska sluta att ta sprutan en gång i veckan som jag har gjort, men förstår nu att jag kanske bara behöver det en gång i månaden framöver och skönt är ju det! Men man kan väl säga att jag börjar få lite mer "normalt" med energi. Men det är fortfarande en lång väg till att bli helt frisk.


Inspiration: Lace


weheartit.com

Spetsar är både romantiskt och sött, älskar det. Både på smycken och kläder och det är även väldigt somrigt. Jag ska nog investera i lite mer kläder med spetsar nu. :-)

Gillar du spetsar? 

Dålig bloggning

Dålig bloggning i det sista, sorry guys!
Men det här har i alla fall jag gjort den senaste veckan:

Varit i Moss, där jag och Kine träffade på två killar som verkligen inte trodde på att jag var svensk, svårt att prata svenska med någon som pratar norska, det går verkligen inte. Och kul att han ena inte kunde sluta stirra.. -.-'

Kine gillar att ta bilder på killar som hon inte känner..

Jag har skrattat..

Druckit caffé latte.. <3

Försökt att se normal ut på bilder..

Tagit huundra bilder med min:( mammas iphone..

Fotat en massa på skolan när jag har varit där..


Tagit bilder genom solglasögonen..

Och resultatet blev såhär..


Har varit väldigt mycket sjuk i det sista, men ska försöka att börja blogga mer som jag gjorde förr. :-)

Hej igen!

Jag började må mycket bättre i tisdags, var också på utvecklingssamtal då. Som jag verkligen inte ville gå på. Men det blev inget prat alls om betygen, tack och lov! Blir bara stressad över att höra ordet betyg. Jag kommer ju ändå inte kunna få något betyg i svenska, matte, engelska som jag har kämpat med så länge nu. Så nu är jag helt fri från de (förutom engelska, det valde jag att ha kvar) och prov. Blev så glad när jag fick höra att jag inte behövde göra nationella proven. Har verkligen varit orolig över de. Istället ska jag jobba med lite bild och hemkunskapsuppgifer för att nå godkänt där istället.
Enda sen jag blev sjuk i början av sjuan så har jag haft problem med skolan, har stressat ihjäl mig och känt mig pressad. Det jobbiga var nog också att skolan tog all den lilla energin jag hade.

Så jag känner mig så fri nu, det var som en stor sten lättnade från hjärtat. Som jag har gått runt med i 2,5 år. Jag är faktiskt väldigt glad över att det inte alls är länge kvar av nian nu, det ska bli så skönt att kunna börja om helt till hösten. Glömma allt det jobbiga som har hänt under högstadiet. Men även komma ihåg alla de goda stunderna. :-)Bloggpaus - tills jag mår bättre.

Jag tar en liten bloggpaus tills jag blir bättre. Har varit riktigt dålig sen i onsdag kväll, trodde seriöst att jag skulle dö då. Hade hög feber, kroppen värkte extremt mycket, kändes som att huvudet skulle sprängas, jag var illamående, jag skakade och tårarna kunde inte sluta rinna även om jag inte var ledsen. Och pga sjukdomen så blir det 10 gånger värre, som alltid. Jag kunde inte ens röra på mig, kunde inte äta och fick problem med att prata. Herregud.. jag har nog aldrig varit så rädd. Har aldrig varit så dålig som jag var då.

Ha det så bra i alla fall! Så ska jag försöka vila mycket mycket för att bli friskare. :-)


RSS 2.0