Ny blogg på Wordpress!

Har skaffat blogg på Wordpress (förklaring osv hittar ni där)

http://madeleineeolofsson.wordpress.com


L.A. Candy & Style

Wiihoo, kolla vad jag fick i brevlådan för några dagar sen! Var så glad när jag fick Style-boken att jag inte kunde slita mig ifrån den, haha. Åh, vad jag älskar den. En bok full med mode, smink, hår, garderobstips och shoppingtips. LA Candy har jag inte börjat läsa än, men hoppas hoppas att den är bra. Det här är kärlek. ♥


Lite annorlunda skomodeller från Kobi LeviDesignat av den israeliska skodesignern Kobi Levi. Galna och kreativa skor! Jag vet inte riktigt om det är hiss eller diss, men ganska fascinerande hur man kan designa skor. What do you think? :)

Bilder från Emelie's 16 års dag

Hej på er igen! Jag har varit allt för upptagen för att orka blogga. Och jag som inte hade haft en enda dålig dag på nästan sju veckor så gissa vem som fick feber i lördagskväll? En överlycklig tjej kan jag säga! Men får uppdatera det allra senaste. För i torsdagskväll firade jag och många härliga tjejer Emelies 16 års dag ute på sjön. Folk trodde seriöst nog att vi var helgalna (något nytt?) som stod och väntade såhär när Emelie kom till hamnen. :)
Btw, Glöm inte frågestunden som jag har! Ser att jag har läsare så hade inte gjort något med några fler kommenatarer. ;)

RSS 2.0