My new sunglasses

Det har verkligen blivit allt för mycket shopping i det sista. Något som mamma inte tycker är bra, för att jag redan har så sjuukt mycket kläder från förr, men man tröttnar ju och alltid är det något man verkligen vill ha extra mycket eller hur? Jag kan ju erkänna att det är en massa kläder som inte får plats i min garderob och ändå så har jag beställt lite nya sommarkläder från H&M (något som behövs men ändå..)
Och blev ännu lite nya saker igår när jag var på shoppingcentret. Men nöjd är jag i alla fall. :-)

Eftersom mina svarta solglasögon gick i sönder :-( Så var jag verkligen tvungen att köpa nya solglasögon, älskar verkligen det. Jag har redan måånga, men ändå så köper jag hundra nya varje år. Tröttnar, det gör man verkligen fort!


Jag köpte också en blå skjorta (som ni ser lite av på bilden) men kan visa bättre bilder en annan dag. :-)

Några bilder från helgen.


Hehee, gillar mina vampyrtänder. Lol, jk

Kineeeee ♥

Shopping med Kine i SandefjordOch det här köpte jag idag. :-)

Vero Moda 49,95 kr

H&M Mascara 129 kr & Nivea Lipcare 29,50

b.young. Det var 100 kr för alla cardigan.


Stick It

Efter buss-bil-båt och bil igen efter det så är äntligen framme i Larvik. Så har precis ätit världens godaste pizza, god var den i alla fall! Så blir det film mys med Kine. Ska se Stick It, har aldrig sett den. Har ni? Men i alla fall så var det väldigt kul att träffa Kine igen! :-) ♥

Känner att det har varit en väldigt lång dag idag med resan hit även om jag hade sovmorgon idag. Började inte på skolan förrän 10.40. Måste bara säga att jag älskar fredagarna, sjävklart tycker jag synd om resten av klassen som går från åtta varje dag! Men men är man frisk så går väl det mesta..


Jag är den enda som har ljus överdel och mörka byxor, finns väl inte någon mer udda än mig? Lol, jk.Oh well.. Ha en fin fredags kväll! :-)

Kinsey Jumpsuit

(tidsinställt)Älskar den här jumpsuiten från BIKBOK. Svårt att välja vilken som är favoriten av de här tre, älskar alla tre lika mycket! Blir din för 149,-  Vilken är din favorit?

Just nu så sitter jag på bussen in till Norge med min lilla syster för att möta upp mamma och min låtsaspappa. Blir mer bloggning ikväll! Ha det så bra så länge. ♥


INSPIRATION - ELLE

Jag älskar verkligen mode tidningen ELLE. Det är alltid så mycket inspiration i den och jag älskar verkligen att läsa om de nya trenderna. Inga tvivel om att det är min favorit tidning!Men annars så gillar jag tidningen för att det är så mycket läsning om olika saker så man tröttnar inte med en gång. Och eftersom tidningen är så tjock så tar den inte slut med en gång som många andra tidningar brukar göra. ^^

-  Har ni någon favorit tidning som ni brukar läsa? ♥

Today I'm wearing this

Skön dag idag på skolan, två timmar som vanligt men fick håltimme istället för språkvalet så hade bara slöjd idag, chill! :)


Jeans Gina Tricot / Topp, gammal från Vero Moda / Bälte & Skinnjacka BIKBOK / Halsbandet är köpt i Danmark. Och hade ett par vita Converse till det här.
En helt enkel outfit som alltid passar för skolan. Men nu ska jag ut och sätta mig i solen. Bloggas senare! :)

(Skrev det här inlägget runt halv tolv idag, men tyvärr så har jag haft problem med att publicera det)

Min nya jacka

Köpte mig en ny vårjacka idag, är väldigt nöjd med den!


499 kr på BIKBOK / finns också i svart.

Photo: Flowers
Tänkte det var dags att fylla på Photo - kategorin. Så tog några bilder hemma idag.
Vad tycks?

Känner verkligen av våren nu

Efter flera dagar med trötthet tog jag mig äntligen ut idag för att träffa Samantha. Så otroligt fint väder ute idag också. Jag är bara så glad för att snön smälter nu, det enda negativa med att våren är på väg är att det är så mycket slask ute, gillar verkligen inte det!


Jag idag.


Det fina vädret idag. ^^

KAMERAVÄSKABlev så glad när jag fick den här kameraväskan av mormor och morfar i tisdags, när även de också kom hem från Polen. Dags att investera i lite mer foto grejer framöver. Som t.ex en blixt och ett batterigrepp. : )

Day 19, Dina fem favorit filmer

Egentligen har jag inte bra ursäkt för varför jag inte har fortsätt med det här.. Men i alla fall så skulle jag ha berättat om: Day 18, Berätta om din klass. Men har inte så mycket att säga eftersom jag inte har kommit in riktigt i klassen sen jag blev sjuk. Så därför tänkte jag fortsätta med Day 19 istället.
Har inga speciella favorit filmer, men jag gillar de här filmer extra mycket.

Confessions of a Shopaholic.
The Notebook
Step Up 2. The Streets
Step Up 3D

Får duga med fyra, kommer inte på en femte. :)SkinnhandskarFick de här fina skinnhandskarna av mamma när hon kom hem från Krakow i tisdags. De är så otroligt sköna också! Har redan ett par grå skinnhandskar från förr som jag köpte när jag var i Wroclaw i 2009.

Vad tycker ni om skinnhandskar? ♥

3 Mars 2011

Känns ganska tråkigt att ha slösat bort lovet med att ligga hemma med feber och förkylning. Inte direkt så man vill spendera lovet på. Men febern har i alla fall gått bort nu, så mår mycket bättre även om förkylningen fortfarande hänger i. Men ska nog försätta att hålla mig inne i några dagar till för att inte bli sjuk igen.

Men känner att jag redan börjar få vår känslor - äntligen! Bara snön smälter bort. :)


Tog mig tid att kolla igenom mina fotoalbum på Facebook, och hittade den här söta bilden på mig och Malin som togs i slutet av 7:an. Haha. Förändrats har man ju.. :)

RSS 2.0