15 års fest !

Är hemma efter min och Malins 15 års fest, sjukt kul var det kan jag säga! :D
Typ sommarens höjdpunkt!

Hahhah, kanske jag ska sluta skriva och bara lägga upp bilder. Ska nog sluta dricka Redbull x))


Hahaha, söta (a)

Och.. guttaboys kör på fjortisstilen här ja, beautiful ;)

HAHA, grr vilka blickar ;)

Ehm, ja.. ?


RedBull (a) ♥

Ojj, klockan börjar bli mycket så dags att sova! Sweet dreams :)


29 juli

Tror det blev en liten bloggpaus ändå + fel på internet i typ en vecka nu, härligt! (y)
Just nu känns det som att det har hänt en massa som jag verkligen inte orkar skriva ner, förutom.. fyllde ju 15 i måndags den 26 juli :)
Och firade födelsedagen i Norge, och av "tante" Annke fick jag välja present för vi skulle på Vinterbro sentret så hon sa före vi åkte dit: Vill du titta på kläder eller smycken eller vill du ta hål i öronen?
Jag hade funderat på att ta två nya hål i öronen så två nya hål blev det ;)
Hur kul som helst att visa det för mamma hon visste ju ingenting, så nästa år.. tatuering? ;)
Men jag kan bara inte komma ihåg att det var så jävligt att ta hål i öronen, tog ju sist när jag var 6 år, :o

whatever..

Sen i tisdags så var jag i Oslo med mormor - För mer än ett halvår sedan så hade mormor lovat mig en "kosetur" till Oslo eftersom jag har kämpat med skolan i hela 8:an och eftersom jag fick betyg i nästan alla ämnen. Och ja, jag är faktiskt skit stolt så hårt som jag har kämpat så var jag värd den lilla resan kan jag säga!
Tror mormor är helt pank efter all shoppingen, man är väl lite bortskämd :P

Blir ett inlägg utan bilder - hur tråkigt som helst, jag vet..Bloggpaus?

Länge sedan sist! Hade egentligen tänkt att ta en bloggpaus men när jag väl har bestämt mig för det så sitter jag av någon anledning här och bloggar. :P
Men fick väldigt lust att skriva nu före jag ska sova. Har jobbat i dag, var egentligen meningen att vi skulle hem direkt efter jobbet. Men eftersom det blev så sent så var det lika bra att sova på jobbet ska ju jobba lite imorgon också så slipper ju att gå upp klockan 6. Så nu har jag nyss tagit en iskall dusch efter en liten shoppingrunda med mormor och morfar. ^^ Det gäller att va snäll ;) fick ju ett par nya Converse vita den här gången och solglasögon mm. Men det finns ju inga skönare skor än Converse sen jag köpte *host* fick de första paret har jag varit helt galen av märket.

Hur kan man glömma systemkameran och usb kabeln hemma? Jag borde ju ha lärt mig att jag alltid ska ha med den. Alltid är det ju något som jag har lust att fota.. Smart Madeleine (a)


Bjuder på en ego bild så länge ^^

Trög bloggning om Stockholm :')

Fredag: Upp tidigt, ingen sömn på hela natten eller hela dagen! Var hur trött som helst på kvällen.
Det första som hände när vi kom till hotellet var att det var en reporter och en fotograf från Aftonbladet som började fråga min bror om han ville ställa upp på en intervju. Hah, Jag var tydligen för liten för den andra intervjun de hade -.-' Men pratade i alla fall lite med fotografen. :)
Men i alla fall senare på dagen blev det att kolla runt på Gamla stan, hur mysigt som helst! Och efter det Skansen.


Jag och min otroligt jobbiga men söta lilla syster ♥


Ja.. ingen kommentar  ? :P


Lördag: Frukost inne i Globen ;) Ganska coolt egentligen. Och utsikten från hotellrummet var också Globen..
Men i alla fall shopping på dagen var så himla vaaarmt så var ingen idé att gå på Gröna Lund förrän på kvällen. Var sjukt kul, men tyvärr så blev det strömavbrott på en berg o dalbana liknande karusell som jag hade så lust att åka, typsikt ja.. Haha, men spöktåget skrämde iaf livet av mig. Åh nej, jag är ju inte alls lättskrämd ;(  men den var i alla fall mycket bättre den på Gröna Lund än den i Danmark.Haha, alltid syskonkärlek mellan oss (a) ♥


Söndag: Packa, sen ut på shopping i ca två timmar sen åka tåg hem igen, den här gången i fyra timmar. Trodde seriöst vi skulle dö av värmen inne i tåget, det var säkert 50 grader! Så ja, vi fick veta att vi hade den varmaste vagnen.. Så det var verkligen en befrielse att gå av tåget efter fyra timmar i ett kok hett tåg!

Men Stockholm kändes verkligen som att vara utomlands - Värmen, musik på gatorna och alla de där gatusäljarna osv. 

Stockholm i morgon :D

Jag hinner knappast somna före jag ska upp igen ska ju upp klockan tre för tåget går runt 6-7 på morgonen. Men om jag inte får sova inatt så är det ju en timme att sova i bilen och tre timmar på tåget. Det blir faktiskt tredje gången jag åker tåg, varför jag inte åkt det mer vet jag faktiskt inte. Men tåget vi åker med imorgon går tydligen väääldigt fort eftersom det bara tar tre timmar från Arvika till Stockholm, och när jag har åkt tåg har det inte gått såå fort. Tröga tåget i Aten t.ex och från Oslo S till Gardemoen ? :P

Men ska packa det sista nu, God natt ! :)Packning på GGod morgon!


Blev väckt av att syrran som stod i dörröppningen till mitt rum och skrek att jag skulle gå upp, klockan var väl runt ett men vadå? Skönt att sova länge ju. :)

Ska väl snart börja packa eller först så måste jag tvätta en del kläder, åker ju till Stockholm imorgon. Det ska nog bli kul, lite skumt för jag har faktiskt aldrig varit i Stockholm.. Man kan ju inte direkt säga det samma om Oslo där har jag varit hundratals gånger, fast bor ju ca en och en halv timme från Oslo då så det är väl lite skillnad :')

Skriver senare! Kom på att jag måste byta vatten och "städa" mitt akvarium också.
Bloggas :)(Gammal Bild)


RSS 2.0