Skor, från Nelly.com



Älskar de här skorna från Nelly!
De bruna är nog mer min favorit. Skulle absolut inte tacka nej till dom.

Antar att jag tar en liten bloggpaus idag. Har hostat jätte mycket sen igår kväll så
idag har mina bästa vänner varit hostmedicin och astmamedicin. Tror att jag har lite feber också (igen)
men passar i alla fall på att titta på Beverly Hills 90210 ♥

Bilder från Kabarén.

Kvällen igår var sjukt kul. Även om jag på slutet av kabarén var så trött så mådde illa. Så var förberedd på att jag skulle va helt slut idag. Men det var verkligen värt det!



haha!

Men tyvärr så blev det inte så många bilder från kabarén.

Dags för kabarén nu!

(tidsinställt)



När ni läser det här så är jag i sporthallen med alla andra härliga nior. Äntligen dags för den
efterlängtade kabarén!

Pleeease, skriv under!

Jag måste bara be er om en liten sak. Som sagt så går jag hos Lillestrøm Helseklinikk som är en privat klinik. Som också samarbetar med en belgisk läkare.
Och de får absolut inget stöd från staten. Och det går verkligen ut på oss pasienter. Men mer skamligt är det eftersom staten har lovat att stöda oss ME patienter. Så varför ska inte läkare som är specialister på den här sjukdomen få något stöd från staten? Det är min och många andras fråga.

Det är seriöst snack om 100 000 - 200 000 kr för behandling mot denna sjukdom! Själv så har vi spenderat ca 17 000 kr sen i november, och än är det inte över!
Det är faktiskt helt sjukt att de inte får någon ersättning av staten. Så är det meningen att man ska betala flera hundra tusen för att kunna bli frisk och att få ett normalt liv? Så jag säger bara att den norska staten borde verkligen skämmas! Tänk på de som inte har råd med det? Det är seriöst snack om människors liv!

Så därför har det startats en underskrivsinsamling så snälla skriva under. Det hade gjort mig och många andra ME sjuka så glada.
Tack!

För att skriva under klicka här!



Glöm inte kabarén imorgon ;)

Hej på er! : )

Var nästan helt klar med det här blogginlägget så raderades allt plötsligts bort! -.-'

Men i alla fall så var jag verkligen dålig igår, har börjat med ännu en ny anibiotika som jag ska gå på i 6 dagar. Men efter jag hade tagit sprutan idag så blev jag mycket bättre så stannade kvar på skolan för att kolla in kabarén, hänger en del efter. Så var i tvivel igår för om jag skulle orka vara med på modeshowen imorgon, men bestämde mig idag för att jag skulle va med. Det är ju inte varje dag man har en kabaré, så det blir ju jätte kul!

Så glöm inte kabarén imorgon, kl. 19:00!!


Shit! va nervös jag blev nu.. eheh

Så trött på kylan !

Måndag imorgon då - en ny vecka med massa förberedelser inför kabarén. Som det verkar nu så blir nog kabarén jätte bra, missa den inte! ;) I alla fall så är den på torsdag kl. 19:00 !
Jag vet ju vad jag kommer va med på, men jag vet inte hur det kommer bli. Eftersom jag bara går två timmar på skolan varje dag så missar jag sjukt mycket nu när det gäller kabarén. Så känner att jag ligger väldigt efter nu. :(

Men i alla fall orkar inte beskymra mig för det nu, får ju självklart reda på det imorgon. Men ska i alla fall duscha nu och sen film så vi hörs! : )


Så trött på kylan, vill ha sommar NU!!

Inspiration - Olivia Palermo


Jag bara ääälskar det här..




Lauren Conrad's kollektion Paper Crown. HELT UNDERBAR!
(dock inte alla kläder med här)

Essie, nagellack



Jag älskar verkligen de här färgerna från essie!
Tänk så fina de hade varit på våren och sommaren i år? Måste bara haa.

"ingen kommentar"

Hejj, babes!

Blev tyvärr ingen bloggning igår, hann bara inte med det. Var upptagen hela dagen igår. Först Lillestrøm sen tjejkväll hos Malin, som blev helt lyckad verkligen! ^^
Men jag känner fortfarande att jag har lite ont i benen från igår, men jag har i alla fall inga sjukdoms känslor, så jag är så himla glad för det! : )




När det gäller bilderna så har jag ingen kommentar..

Det blev i alla fall en massa massa skratt, fluuuum, och massa chips, godis, popcorn mm. <3<3<3<3

Btw, berättar mer om hur det gick på "Helseklinikken" senare. : )

Smart.. ^^

Jag är helt otrolig, jag skulle fixa något i kodmallen och ooups så hände det något med den så fick återställa alltihop! Haha, hur lyckas man egentligen? ^^

Men i alla fall så har det inte hänt så mycket idag, var två timmar på skolan som vanligt. Det är så otroligt skönt att inte ha några riktiga lektioner nu, allt handlar ju bara om kabarén nu. Och det är ju bara kul!
Och imorgon så ska jag till Lillestrøm igen, himla nyfiken nu alltså! Så efter vi har varit på "Helseklinikken" så blir det nog mys på något shoppingcenter. Och imorgon kväll så ska jag ju antagligen på tjejkväll hos Malin, beror helt på om jag orkar. Men hoppas verkligen. ^^

Ska se på tv nu, så vi hörs! : )

Day 17, Tv serie du är beroende av

Den här var lätt!

Jag är vääldigt beroende av One Tree Hill, sen jul har jag redan köpt säsong 2,3 och fyra. Eftersom jag blev väldigt beroende efter jag såg första säsongen som jag fick till jul var jag tvungen att köpa fler säsonger. Ska verkligen ha alla säsonger (a) för One Tree Hill är ju så himla bra!


Söta örhängen från BIKBOK



Fin väska från Gina Tricot


Dagens facelook

Har hänt en del idag kan man säga, men orkar inte ta upp det här. Just nu så ska jag äta och sen så ska jag bort en liten sväng. Så vi hörs senare ikväll!


Jag idag - hade på mig de nya kläderna från H&M och halsbandet från Dolce & Gabbana och ett par rätt så nya byxor från Bikbok, och kilklackar från EuroSko men jag måste verkligen bli bättre på att lägga upp outfit bilder, känner att det blir allt för lite av det..

Men ni får ha en så bra kväll, kära läsare! :)

Day 16, Ett kort som du är nöjd med

Jag är nog nöjd med den här bilden, jag älskar kläderna! Och de fina höstfärgerna som gör bilden mycket bättre. : ) Och modellen såklart, haha. Malin är ju alltid duktig ;)


Foto: av mig ofc, Modell: Malin

Shopping på H&M

Var en liten sväng på Ski Storsenter idag. Fick shoppat det här:


299 kr för blazern och 99 kr för toppen.
Jag har kollat efter en lite kortare blazer och tyckte den här var väldigt fin, och toppen var ju bara ett måste. Så himla söt!

Ibland så stör jag mig verkligen på självutlösaren på kameran så blev HM's egna bilder, de får duga! : )

Trött på att sova ^^

Eftersom hela högstadiet har haft friluftsdag idag, så kunde jag tyvärr inte va med. Läkaren sa ju åt mig att inte va med på någon aktivitet, tråkigt men så är det. Skulle verkligen vilja åkt snowboard nu alltså, börjar bli galen för att jag inte får göra det!
Och eftersom jag är så himla trött på att bara vara hemma så följde jag med mamma på jobbet idag. Så otroligt härligt att komma ut, få komma bort lite. Även om jag skulle upp vid 6 imorse så var inte det några problem. Jag gillar verkligen inte att sova nu för tiden, det tråkar seriöst ut mig. Jag vill aldrig gå och lägga mig på kvällen även hur sent det blir så är jag ändå väldigt pigg när jag vaknar på morgonen, efter bara någon timme sömn. Märks att jag börjar bli bättre. ^^
Men ska till Lillestrøm till fredagen igen, är verkligen sjukt nyfiken på vad de kommer säga den här gången, nu efter jag har börjat med en massa mediciner och sånt. : )




Fina klänningar från NELLY.com



Helt underbart fina, vill ha precis alla!

Happy Valentine's Day! <3

Fick ett sött paket av mamma och min låtsaspappa när jag kom hem från skolan idag. Blev verkligen super glad, de flesta som är singlar hatar ju verkligen Valentine's day, frågan är why? Du är ju inte helt jävla ensam som många säger, du har ju din kära familj och vänner, right? : ) Det är dom som gör min dag så bra i alla fall. Så egentligen är det ju ingen idé att deppa ihop? Men men..


Ett paket med Body Butter, tvål och Shower Cream som doftar hur gott som helst - jordgubb!
Sorry, för de dåliga bilderna men är ganska lat just nu ^^

Ha en bra Valentine's day alla! : )

9:ans skoltidning 2011

Fick äntligen se skoltidningen idag, var ju hemma från skolan hela förra veckan. Så sitter nu och läser igenom den, intervjun med lärarna som jag, Malin, Emelie och Mimmi gjorde blev ju inte så dålig. Har tre stycken tidningar kvar som jag ska sälja någon som är intresserad av att köpa? Den kostar inte mer än 40 kr. ;) Så stöttar ni våran klassresa till Polen också!

Skolrimmen blev ju sjuka, men de flesta bra. De skrev såhär om mig: Madeleine har alltid snygga kläder, henne vill vi se i en dress av läder. Haha! Vem vet, kanske ni får det. ;)
Tidningen innehåller i alla fall en massa kul, värd att köpa (a)


Och den fina framsidan har min kära kompis Hanna gjort! :D


Följ min blogg med bloglovin

Day 15, Kort på det senaste inköpet

Ligger en aning efter med det här..


Båda köpt på cdon!

underbar kväll <3




Har haft en underbar kväll med Malin, Emelie och Mimmi! ♥ Men är så trött så man kan dö just nu, sweet dreams! :)

mys med tjejerna snart.

Är fixad och klar nu och väntar bara på att tjejerna ska komma hit, blir mys! : )  Jag ska också vara hundvakt för Wilma, min morbrors hund, så får verkligen fullt upp nu. :D

Vad ska ni hitta på ikväll? :)



Sämre

Vaknade för ca en timme sedan, har sovit 12 och en halv timme inatt! Ihopp om att må bättre när jag vaknar, men nej när jag vaknade kände jag mig bara sämre. Har så ont i kroppen och halsen så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Ingen feber har man heller, Allt pga medicinen!
Kände mig lite stressad för att jag missade det första nationella provet i svenska idag. *suck*

Men det är tur att mamma är hemma och är så snäll och tar hand om mig. Hon kom precis hem med en påse med min favorit godis. Och just nu väntar jag på att hon ska komma upp med frukost. : )
Ska nog bara se på film idag också. Igår visste jag inte vad jag skulle se på så det blev en massa gamla tecknade Disney filmer. Haha, man blir ju aldrig förstor för det, jag blir i alla fall inte det. ;)


man har ju sett friskare ut..

Sick and tired !

Blir ingen skola på mig imorgon, kroppen värker som bara den. Känner mig väldigt väldigt sjuk men har ingen feber.
Det är väl antibiotikan som är så himla dum. Men läkraren varnade mig ju för det att jag kunde få ett tillbaka fall när jag började med antibiotikan. Det som är läskigt är att huvudet känns helt normalt, förutom att jag kan få huvudvärk av ingenting och att kroppen känns helt j*vlig, typ som om man har influensa. Bara jag kommer på skolan på tisdag så jag inte missar det allra första nationellaprovet, det är verkligen panik om jag missar det, det är ju trots allt min chans att kunna få betyg! Jag brukar typ aldrig säga såhär eftersom jag för det mesta har hållit det inom mig, men jag måste bara få ut det: Jag är j*vligt trött på att va sjuk!

Men i alla fall så ska jag nog sova nu, är as trött efter att ha pratat med Malin i telefon nu i två och en halv timme, haha, länge sen man gjorde det. Men kul var det! : )
Men ni får ha det så bra. Sweet Dreams <3


Disney's Mean Girls ?

Kom hem för ca en timme sen. Det var verkligen mys på spakvällen, eller det blev väl egentligen mer filmkväll.. : )
Så nu blir det ännu mer film idag, förstår inte varför jag alltid ska vakna och ha ont i både huvudet och halsen hela tiden! Så himla störigt, det kommer och går liksom.. :(

Jo, just det! Såg på Mean Girls 2 igår, någon som sett den? Jag måste säga att den första filmen är bättre för 2:an var ganska mycket barnsligare än den första. Det är ju som att det är Disney Channels version av Mean Girls. ;)
Det är ju fem tjejer från Disney Channel - en från Wizards of Waverly Place, H2O, Camp Rock, Jonas, Cory in the house..




Spakväll .

Är fixad och klar för spakväll hemma hos Samantha ikväll, blir mys! : ) Var lite osäker på om jag verkligen skulle orka det, kom ju inte hem förrän kl. 12 igår kväll. Men mår toppen, konstigt nog. :D

Så just nu försöker jag komma på något att äta före jag går, får se om jag hittar något färdiglagat i frysen, haha! ;)



Vad har ni för er ikväll då? :)

Day 14, Ditt dröm jobb

Som många redan vet så brinner jag för fotografering. Men jag brinner också för mode, älskar mode, älskar kläder, skor, accessoarer och sånt! Har alltid gjort det. ;)

Så jag drömmer om att bli modefotograf - att kunna slå ihop de två sakerna jag brinner för mest är verkligen en dröm! I framtiden så hade ett jobb i något fashion magazine som ELLE inte varit helt fel. ;)
Sedan jag var liten har jag älskat att läsa tidningar, det första jag gjorde när jag hade köpt mig en ny tidning var att bläddra fram till modesidorna - något som jag gör än idag.
Jag älskade också att göra egna tidningar när jag var mindre, jag kunde sitta i timmar och hålla på med en enda tidning. Och jag har alltid älskat fotografering, jag har alltid tyckt att kameror och sånt är så coolt. Som jag vet så är konkurrensen stenhård men jag är i alla fall beredd att satsa allt på den här drömmen. : )
Vill inget annat!


random bild från igår.

Erik & Kriss - Back to Business

Beställde Erik & Kriss nya cd Back to Business från cdon. Som kom igår. Jag gillar deras två senaste album väldigt mycket. Men jag tror nog att Back to Business är den bästa de gjort! : )
Tycker det är väldigt coolt att de har gjort låtar med svenska artister. Som t.ex låtarna Gutter er gutter feat. Björn Rosenström och Ølbriller feat. BYZ





Det som jag störde mig på med den här låten var att refrengen går såhär:

Du skremte meg først, men jeg var tørst
Så drakk jeg deg pen som prinsesse Madeleine  ...

Haha, tycker det är störigt att höra sitt egna namn i en låt, men ändå rätt coolt ;)

Day 13, Din förebild/idol

Min förebild inom mode är Lauren Conrad - pga hennes otroligt fina stil! : )



- myskväll

Just nu är jag helt slut, eller har egentligen varit det hela veckan. Började med ny medicin i måndags och energin har bara sjunkit till noll igen. Ja, eller nästan i alla fall. Har så sjukt ont i benen nu så känns som att benen ska gå av för varje steg jag tar. Herreguuud..

Så ska bara ta det lugnt ikväll, äta massa blåbärspaj, och se på tv. :D
Bloggas mer senare eller imorgon, ha det bra. : )



Day 12, 10 uttryck som du använder ofta

Fuck
Holy Crap
OMG
Seriöst
herregud
Shit
Hey!
Ojj..
whatever..
När jag gör eller säger nåt som är konstigt så säger jag alltid: Mobba mig inte! x)

Om man tänker efter så är det väldigt många onödiga uttryck man använder hela tiden :)


RSS 2.0