Praoplats fixat !

Jag har ringt runt som bara den efter en praktikplats idag. Mina planer var ju egentligen att ha praktik på en fotostudio, men de som jag frågade fick jag antingen nej av för att de hade för mycket att göra eller så svarade de inte alls -.-'

Så idag försökte jag på flera affärer på Ski Storsenter och Gina Tricot var en av de första som jag ringde men de svarade inte på de tre gångerna jag försökte. Och jag fortsätte att ringa till andra affärer och fick nej att de inte tog in praktikanter eller att de hade så många nya anställda. Och när jag ringde till Vero Moda så kunde jag få det alla andra veckor förutom vecka 42 då vi har prao, hur typiskt är inte det?
Fast så testade jag att ringa Gina igen och guess what, fick det! Så är hur glad som helst just nu! :D


Kommentarer
Postat av: Melinda

Gött,, Nu e de lungt.. Vilken tur du hade!! men ringde du vero moda här i töcksfors eller i Ski!!??

2010-09-28 @ 21:14:12
URL: http://melindaaabylemark.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Va härligt för dig! :) Gött med Klädaffärer ibland också,även om det inte är nåt man vill jobba med :P

2010-09-28 @ 21:16:37
URL: http://minbastisbetyderallt.blogg.se/
Postat av: bella

Har du en bild som DU har fotat och som du är grymt stolt över eller som du tycker är allmänt fin? Det kan vara på din mormor, en katt, din flick/pojkvän, ett träd osv osv. Då tycker jag att du ska delta i min fototävling som pågår på min blogg just nu. Priset är ett alldeles eget inlägg med länk+motivering där bilden också kommer att visas, samt en överraskning hemskickad i posten! Klicka här: http://bellisen.blogg.se/2010/september/vinnare-av-veckans-blogg-ar.html#comment för att läsa mer. Det är helt gratis och tar ca. en minut!



KRAM :D bella

2010-09-28 @ 22:52:52
URL: http://bellisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0