Sticker på fest nu :-D


- This is halloween

Vet äntligen vad jag ska ha på mig ikväll på halloween festen. Blir inte det jag egentligen hade tänkt att vara - vampyr. Ska ju trots allt på en till fest om två veckor, så får se om det blir vampyr då.
Vad jag ska va orkar jag inte att avslöja än det är liksom inget sådär stort, men bilder kommer ändå nog imorgon. Shit! Kom på att jag inte har lagt upp bilderna från Turkiet, oops..

Såå är det någon som har något bra musiktips som passar på en halloween fest? vet ju redan en del, men behöver en massa. Hah, Det där lät lite skumt.. Men Marilyn Manson är ju verkligen ett måste på halloween :-D  This is Halloween t.ex


Clowner skrämmer mig verkligen, ca 3:14

Tamron

Tar igen bloggningen nu :-)

Men mamma köpte med ett objektiv och ett till UV-filter som passar det nya objektivet till mig när hon var i Karlstad i onsdags (?)
wiiie! Hade ju bara det som följde med kameran och det är ju bara 18-55 mm och det jag köpte nu är 70-300 mm, perfekt nu när jag ska till London om snart två månader! :-D
Gött med mycket zoom! :-)


Expert någonstans i K-stad. Står typ på kvittot att den kostade 1999,- men 400 spänn i rabatt, orkar inte med matte nuuu! ehehe..

shopping, shopping !

Jag märkt att det har blivit allt för mycket shoppning i det sista, vet vad mamma menar nu.. eheh. Men men, har typ allt som jag ville ha nu, och det är ju gooood!
Och eftersom shoppingcentret firade fem år nu här i lilla Töcksfors så var det ju en del rea, fick ju 20% på ett par jeans på Bik Bok som jag har velat ha hur länge som helst. + att man fick en goodiebag om man shoppade för 300 (y)
Köpte också ett par högklackade, kilklack det är ju så himla fint. Bilder kommer nog en annan dag. :-)


LOL, jag dör !

nyklippt..

..igår :-)
Klippte en del, eller klippte ju en massa. Jag hade ju trots allt hår till lite under brösten, och nu är det lite under axlarna. Kul med en förändring. :-D



Det är så himla ovant, jag har inte haft så kort hår på jaa.. aldrig kanske ? :-)

klagar värre än annars :-)

Stör mig så himla på fb just nu, funkar ju aldrig att lägga upp bilder, tror jag blir gaaalen!

Men usch imorgon är det dags för skola igen då, har inte varit där på två veckor och hela jag mår toppen nu eftersom det inte har varit något stress eller tjat om läxor eller prov så imorgon *suck* blir det bara stess! Ligger efter med precis allt! Har inte gjort ett enda prov på hela 9:an inte bra. STREEESS !
Okej, jag ska väl inte stressa mig i onödan men kan bara inte hjälpa det. Skönt att börja på en ny skola nästa år, skolan här påminner mig bara om sjukdom. Inte konstigt att jag mår så dåligt som jag gör när jag är där.

Jag kanske ska skriva det jag egentligen skulle göra när jag bestämde mig för att blogga nu. Jag lovade ju en bättre bild på min nya jacka som jag köpte på H&M, den är verkligen hur goo som helst! <3



Fotograf: Malin
Redigering: Jaaag.

vinter

Wow, jag kan inte fatta att det redan snöar, visst det är svinkallt ute men ändå, det är för tidigt. :-(
Jag kan väl erkänna att det är mysigt med vinter men det jag inte kan förstå att det ska va så himla kallt.
Men då får man ju i alla fall användning av underbara vinter kläder. Jag köpte en ny höst/vinter jacka på H&M igår, eller mamsen betalade (a)
Har blivit mycket shopping i det sista känner jag men ändå behöver jag fler tröjor, de har några fina på Gina som jag gärna skulle vilja ha. :-D


599 ,-

Hur skön som helst, ser ju bättre ut i verkligheten, fotar egen bild en annan dag när det är ljusare ute. :-)

Dior

Köpte nytt smink på flyget till Turkiet, ångrar inte ett dugg att jag köpte det. Är helt förälskad i det.


498 norska kronor eller om det var 398 minns inte helt.. :-P  

Jag gillar att det både finns ljusa och lite mörkare färger, jag älskar ju verkligen brun ögonskugga, har alltid använt det och jag klarar verkligen inte av att sluta med det. Även om det är kul att mixa med smink. 
Jag lägger hellre ner mer pengar på något bra smink än att betala billigt för något skit dåligt smink. Ärligt talat så känner jag mig i alla fall fräshare när det är ett bättre lite dyrare smink, än t.ex det som finns på H&M. Inte min typ av smink, men alla har sin smak och det är ju inget fel med det! :-)

- vem är du ?

Det är inte ofta jag bloggar såhär tidigt, men börjar inte jobba förrän klockan tio och slutar fyra som alla andra dagar, skönt med inte allt för lång dag. Så får ju passa på att blogga nu när jag har så bra tid. :-)

Jo, jag undrar en sak:
Vem är du och hur gammal är du? Varför läser du min blogg? Och är det något jag kan förbättra?
Kul att se vilka som läser min blogg nu när statistiken visar en massa läsare eller besökare? :-)


- shortsen från bikbok


249 spänn bara, billigt !
Kanske lite udda sådär, men hey! jag gillar att ha en egen stil, som tyvärr kopieras ibland. Tipsar om att hitta era egna personliga stilar, kläder visar ju vem man egentligen är, tänker inte så ofta på det, men det stämmer ju faktiskt. Så kör ditt eget race!


Btw, vad har hänt med alla kommentarer? Jag sätter verkligen pris på varenda kommentar jag får, jag menar jag ser ju att jag har läsare så det hade verkligen varit kul att se vilka som egentligen läser min blogg, så kommentera gärna mer! :-)

- party girl



Första prao dagen gick helt super och har fått några riktigt trevliga arbetskamrater :-) Så jag ser fram emot dagen imorgon.
Mitt jobb är helt enkelt att bara packa upp kläder, städa osv.. Då får man verkligen se hur mycket snygga kläder Gina har, vill ju seriöst ha allt!

Men stack till Bik Bok direkt efter jobbet, skulle egentligen bara få tag på ett linne, men som vanligt slutar det alltid med något mer så det blev ett par fina shorts också. Bilder kommer imorgon .

oops, måste sticka ska se på tv nu, bloggas!


btw, jag gillar bilder som är dubblet så stora som texten, coolt ju :-)

coolt

Prao tomorrow, blir fun :-) Men känner mig lite små nervös, men det går säkert bra. Bara man hittar något som man kan ha på sig, känns som att jag bara har tråkiga kläder, men men hittar säkert något att mixa ihop så det blir lite coolt kanske;-)
Men nu har jag nyss packat klart så ska lägga mig under det varma täcket och sova.
Sweet dreams .




home sweet home

Home sweet home säger jag bara!

Kom hem halv tre inatt till kalla kalla Sverige. Saknade redan värmen när vi gick av flyget.

Fast i fredags så var jag trött på typ allt som hade med Turkiet att göra. Jag och mamma var inne i Side en sväng, (bodde i Manavgat) men vart man än gick stoppade försäljare oss hela tiden, men det jag blev mest trött på var att killar glodde hela tiden stoppade mig, hälsade, frågade hur det gick osv, och att vissa bara sa: you're beautiful när jag gick förbi eller sa till mamma att hon hade en vacker dotter, OMG säger jag bara! Skönt att vara hemma :-)

Låter lite som att jag inte har haft det så bra, men det har varit toppen! Sol nästan varje dag förutom två, åskade ju igår kväll när vi skulle flyga hem, läskigt. Fast de flygmännen (eller vad ska man kalla de?) lugnade ner mig, för när jag skulle gå fram på toa så sa han ena som tydligen var från Arvika: Där är den tjejen som det går rykten om som är så flygrädd. Och han andra bara: Ja, det var det jag såg på facebook. De höll bara på att skämta hela tiden. :-)

Tråkar ut er nu, men kan lova att det kommer en massa bilder någon gång senare. 432 bilder totalt. Lägger nog inte upp alla. ;-)

Före:

Efter:

Lite brun i alla fall.. :-)

saknar er .




Längar som en galning efter sol nu !
Allt är typ packat nu förutom handbagaget, men men tar det nu.. eller snart, maybe.. :-)
Blir ingen bloggning på ca en vecka nu och kommer inte träffa tjejerna på nästan två veckor. Först nu höstlov i en vecka och sen en vecka prao som vi kommer vara på olika ställen allihop, *suck* :-(
Fast i för sig, Emelie reser ju också till Turkiet imorgon så vi är ju bara en timme i från varandra då :-D

Men ha det gött alla som kommer vara kvar i kalla kalla Sverige. ;-)


Miss you girls ♥


Btw, fick nyss se resultatet av skolkortet, och usch! Typiskt att fotografen skulle välja just den bilden som jag ser mest mongo ut, värre än förra årets kort till och med..


- iPod

Började packa lite idag, åker ju till Turkiet nu på lördag. Ska bli skönt med sol och värme igen, men också att försöka att bli brun :-) Men det känns verkligen att jag ska flyga nu igen, är ju lite flygrädd men med två alvedon så hjälper det som tur är!
Men nu tänkte jag bara lägga in en massa musik på iPoden, och sen sova. Börjar faktiskt bli lite trött även om jag sov till halv ett idag, är sjuk igen eheh..


Någon som har tips på någon bra musik? Något annat än min tråkiga musiksmak :-)



Min älskling ♥ som alltid är med mig när jag är ute å reser .

, mys med bästis nu

Hemma från skolan, hade fotografering det sista idag. Och jag hoppas verkligen att det blir bra, men proffsig fotograf det var. Som glömde sätta i kontakten till blixten och snubblade. Hon fick en i alla fall att skratta.
Som t.ex när vi skulle ta enskilda bilder så sa hon efter två bilder: Och lite finare, åh nej jag menar le lite mer.
Så hon fick mig att börja as garva.

Men måste sticka nu, ska ut och möta Malin köpa lite snacks för att sen gå hem till henne å se på Twilight, länge sen jag såg den, blir ju mys.
Och senare blir det möte om London så blir tillbaka till skolan igen, men ser verkligen fram emot det nu. Tre månader kvar.


dags för skolfoto

Är hemma från skolan nu men ska tillbaka till skolan igen vid halv två för skolfoto. :-D
Men vi i 9b skulle ju välja tryck på skoltröjorna idag och åhh, helt störd men det blev seriöst världens tråkigaste tryck, varför kan man bara inte sticka ut med något coolt för en gång skull? Det märks ju i alla fall att man har ett stort grupptryck i klassen.

Men måste sticka nu, ska ta en varm dusch och fixa mig och just det nytt nagellack också!
så bloggas senare :-) 



graffiti ♥



Fler än jag som bara älskar graffiti? Jag älskar verkligen att fota när man har graffiti som bakgrund, det blir ju riktigt coolt då! :-)

Bilderna är från 7 september eheh..


Söt då ♥

skoltrött

Dags att börja plugga, både hemkunskap och bilduppgiften ska vara inlämnade imorgon och jag har knappt börjat på bilduppgiften, och en hel hög andra läxor - stress!
Så det blir nog inte mycket bloggning från mig idag, blir nog upptagen hela dagen.
Vad ska man med så mycket läxor till egentligen, eller prov? Är helt enkelt skoltrött nu.



Daaagen i bildeer

Började 10.40 ifredags, älskar deeet! :-)

Hade en himla trög matte lektion, och var hur okoncentrerad som helst + att vi hade ingen lärare under halva lektionen, det säger väl det mesta eheheh :)


En liite udda lektion!


haha, OMG! trötter på svenskan.



Tonår på kvällen, mys ^^


udda bild och hand!


Resten av bilderna ligger på FACEBOOK! - Madeleine Olofsson :-)
Eller klicka bara här och här.

RSS 2.0