Förvirrad

Jag har funderat på en sak för på datan på bilden på skolan så får jag tydligen rosa text! Samma hos mormor och morfar också, så jag undrar bara är det så för er läsare också ? Känns inte kul att inte veta själv hur designet är. Hade hjälp mig mycket ifall ni lämnade en kommentar :)


Jag känner mig vuxen!

Hemma igen från Norge, det var väldigt kul att möta den andra släkten igår. Igår så lekte jag och fem andra barn (om jag räknar rätt..) kurragömma haha det är inte ofta man är med på det. Men ärligt det var faktiskt kul så måste bara berätta en sak

Jag gömde mig bakom garinerna som hänger framför dörren till verandan och så kommer Mikkel där i full fart och så säger han: Gå ut!  Jag trodde först han menade att jag skulle gå ut från gömstället men det han egentligen menade var att vi skulle gå ut UT alltså, så vi stack ut i bara sockar, jag hade väl stickade sockar men fy det var kallt! Och vi blev inte hittade först som tur var. Men sen när vi skulle gömma oss igen så stack alla ut och gömde sig och vi var ju fortfarande väldigt smarta som sprang ut i sockar så där står alla utan ytterkläder, skor och håller på och frysa ihjäl, men kul var det i alla fall :D


25 december

Jag för precis ett år sedan, haha jag har nog förändrats lite sen 2008.. :)




Fick ju digitalkamera till julen 08 så kunde ju inte lägga ifrån mig den i fem sekunder!

South Park

Det finns tre animerade program som jag bara älskar: South Park, The Simpsons och Family guy

Så det var ju tufft att få plektrum av brorsan med South Park på.


Favoriterna i serierna:


Osis+

... Det är verkigen ett stort + !

Min bror har ett jätte bra osis+ vax, älskar det! Så fick hårspray och mousse till jul av mormor och morfar, :)
Osis+ är verkligen det bästa märket jag vet om, har testat en heel del och det här är verkligen bäst! Tumme upp för det (y)



The Ramones <'3


Rosa VS lila



Kan inte bestämma mig för vilken fääärg !

Underbar jul !

Julafton har varit så bra, har fått väldigt mycket fint och ätit god mat. Det kan inte bli bättre. :)

Listan på alla saker jag fått = Låååång, tumme upp !

Det bästa av allt - KISS konsert till sommaren, fick chock när jag såg att jag äntligen skulle få gå på KISS konsert, för jag hade sagt till mamma att jag önskade mig biljett till konfirmationen, men att jag får det nu det var bara - WOW !

Fick ju en del pengar också så jag har bestämt mig för att köpa en Ipod och en ny slalomhjälm sen fick jag ju en del present kort. Blir att sjoppa kläder och annat för det. Sen så fick jag Frida prenumeration på ett år, sånt är ju alltid kul att få. :D 



Julafton <3

God jul allihop ! :D

klockan 11 kommer pappa och hämtar mig och min bror så åker vi till farmor för att fira jul, sen på eftermiddagen ska jag till mormor och morfar, så kommer bli en lååång dag :)


Ha en bra dag <3



lol

Jag har kommit på en sak - Det är inte så värst romantiskt med Nickelback och stearinljus ;-)




Lille julaften :D

Nu är allt städat och klart, har tagit fram tomtarna också, jag kan bara inte fatta att det är julafton i morgon! För när man var liten kände man av det mycket mer. Tänk dagarna före jul när man bara gick runt och väntade på att få öppna paketen. Och på julaftons morgonen sprang man direkt till julstrumpan för att se om man hade fått något godis, man var helt väntans full hela dagen men nu har man inte lika mycket längtan som förr, det är ju rätt synd egentligen. Men egentligen är ju det bästa att vara tillsammans med hela familjen :)



Christmas again..

Igår fick jag ju första betygen, jag trodde verkligen inte att jag skulle få godkänt i matte! Jag har slitit med matten hela hösten, och så får man liksom godkänt då känns det faktiskt väldigt bra.
Och äntligen JULLOV! Hade inte klarat av skolan något mer just nu, är helt slut. Gick och la mig halv fem igår på eftermiddagen vaknade halv elva så kan ju såklart inte somna nu, great..



Fredag - Lördag

Igår var det verkligen en slapp dag på skolan, på förmiddagen var det fångarna på Töcksforsskola och efter lunch blev det film. Kollade på This is England! Skit bra film.

Och sen på kvällen kom Malin och sov över alltid lika kul. :-) Fixade håret på varandra och såg på film. Och tog en del bilder:








Bilder från sista bildlektionen.


Snart jul!

Tänk att det redan är en vecka till julafton imorgon och att det bara är tre skoldagar kvar till jullov! Det är ju helt underbart. Längtar så mycket.

Och det är till och med snö, hade ju ingen snö förra året på julafton det var faktiskt rätt trist.


Hello YouTube !


open your eyes

I lördags sov jag, Kristin och Tanja hos Samantha, och det var ju jätte kul. :-)
Så vi klädde ut oss med 50-tals kläder? Och sjöng Singstar och spelade Buzz. Tanja klädde ut sig till någon tant tror jag, Kristin rosa pantern? Samantha cowboy och själv klädde jag ut mig till en missbrukare/alkoholist, för att varna er: Flaskan var tom från början, Och pistolerna är fake..



Före:



Efter:








Lite bilder från filmkvällen !

Filmkväll var hur kul som helst! Och inte blev man förvånad över att Erik vann idol. :D

Lägger upp några bilder från fredagen:




Filmkväll <3

Nu är det ca en kvart till Tanja och Malin kommer, då blir det dags att laga mat tills ikväll! Jag och Malin fyllde år för 4-5 månader sen men vi har ännu inte haft någon filmkväll ännu. Så det är dags för det ikväll. :D
Så det blir vi och sju andra härliga tjejer, jag är säker på att det kommer bli super kul, och sen får man verkligen inte missa Idol finalen, ERIK !

Men nu måste jag skynda mig att hitta något att ha på mig, har inte gjort något annat än att städa sedan klockan tre och nu är klockan 17.45 !

Men ha en underbar kväll! :)


Betyg, inte allt i världen eller ?

Jag stör mig på folk som bara pratar om betyg jämt hela tiden, det är rätt uttjatat i klassen just nu, varför är alla så upptagna med att man MÅSTE ha bra betyg. Jag känner mig verkligen udda!

Så idag när vi hade slöjd så fick en del reda på vad de har för betyg, själv orkade jag inte bry mig om det. Inte vill jag gå runt med en klump i magen resten av dagen..
Men i alla fall en kille i klassen som bara pratar om hur bra betyg han bara måste ha fick G och då blev han rätt irriterad över att han inte fick MVG, så han höll på att fjäska för läraren, men kom igen fjäska inte! Tror ni inte att lärarna märker det? plus att det var en annan kille som fick VG då blev han tydligen avundsjuk för han kunde inte fatta hur han kunde få mer än han själv, men hjälp! Jag blev så irriterad så jag sa: Men du tror väl inte att du är bättre än alla andra? Efter det blev det tyst ett litet tag i alla fall. ;)



Calle VS Erik

Calle VS Erik, vem tycker du ska vinna Idol 2009 ?



http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=69931  - Rösta på vem du vill ska vinna Idol!




21st Century Breakdown !

Det här vill jag säga att det kanske är världens coolaste musikvideo ? Eller vad tycker ni ? :-)


Veckans låt

Har varit lite trög med veckans låt i det sista. Men slänger upp You belong with me - Taylor Swift. En utav mina favorit låtar och jag älskar verkligen musikvideon!


Engelska prov -.-'

Hemma från konfan nu då, härligt. Vi började öva inför lucia som vi ska vara med på den 12 december, jag vet faktiskt inte om det ska bli kul eller inte, men mysigt är det ju i alla fall.

Sen nu när jag kom hem har jag sprungit runt i hela huset för att leta efter engelskaboken som tur var hittade jag den i en väska på mitt rum har ju prov i morgon..


RSS 2.0